Od Off

Kim Kardashianová je na vrcholu. Má za sebou úspěšné podnikání i skandály

Kim Kardashianová je na vrcholu. Má za sebou úspěšné podnikání i skandály; Zdroj foto: Profimedia.cz

Celebrita, influencerka a podnikatelka se narodila jako Kimberly Noel Kardashianová v roce 1980 v Los Angeles do rodiny právníka a televizní moderátorky a manažerky.

Zatímco její matka má holandské, anglické a irské předky, její otec měl arménsko-americké předky. Kardashianová má ještě starší sestru Kourtney a mladší sestru Khloé a bratra Roba.

Kardashianová vystudovala římskokatolickou dívčí školu v Los Angeles a začínala jako osobní stylistka a nákupčí módy. Společně se sestrami si později otevřely butik v Kalifornii. Slavnou se stala i díky svému kamarádství s Paris Hiltonovou. 

A když se v roce 2006 začala vysílat rodinná reality show Keeping Up With The Kardashians (Držte krok s Kardashianovými), arménsko-americká rodina se stala definitivně slavnou. Kim Kardashianová a její sestry jsou nyní jedny z nejsledovanějších osobností USA a jejich jmění je odhadováno na desítky milionů dolarů. Letos však Kardashianová oznámila, že show po 14 letech skončí. 

Další Čtení :  Krásná Daniela Peštová učí, jak stárnout s grácií a nadhledem. Dnes slaví 54 let

Kardashianová byla třikrát vdaná, naposledy za rapera Kanyeho Westa, se kterým byla 10 let. Rozvedli se v březnu 2022.

Celebrita je nyní známou a velmi bohatou podnikatelkou, založila kosmetickou značku, vlastní řadu parfémů a spodního prádla. Její jmění je odhadováno na stovky milionů dolarů. 

Podívejte se na další zajímavosti (a skandály) z jejího života.

CELÝ ČLÁNEK NALEZNETE ZDE KLIK.

Další Čtení :  Bojovala na kurtech, s rakovinou i za práva LGBT. Martině Navrátilové je 68 let